Werkwijze en Tarieven

Geen enkel traject is bij mij hetzelfde. Waarom? Omdat elke ouder, elk kind en elke jongere uniek is.

Helaas hebben mensen geen handleiding, maar onze eigenheid is juist zo bijzonder en mooi. Er zijn voor ouders, kind en jongeren, ze echt horen om ze vandaaruit te ondersteunen; dat is mijn passie.


Door de kwaliteiten van het kind of jongere En de ouders te benadrukken, komen jullie weer in je kracht te staan. Individueel en als gezin. Achter het gedrag kijken, de daadwerkelijke behoefte in kaart brengen, samen kijken en vooral luisteren naar jouw ontwikkeling is een mooi en bovenal waardevol proces waar je je leven lang profijt van zult hebben.


"Weer laten zien en vooral laten voelen welke kwaliteiten jouw kind in zich heeft"

Kennismaking individuele coaching en trainingen

  • We beginnen met een vrijblijvende (telefonische) kennismaking. Onze samenwerking moet goed voelen en is gebaseerd op wederzijds vertrouwen.  Ik neem graag de tijd om jullie te leren kennen voordat we samen verder gaan.

Intakegesprek

  • Vervolgens plannen we een eerste afspraak. Deze duurt tussen de  60-90 minuten. Tijdens dit gesprek gaan we dieper in op de situatie, de uitdagingen waar jullie mee worstelen en bepalen we de stip op de horizon waar we samen naartoe gaan werken. 

Vervolg 

  • We plannen de vervolgafspra(a)k(en) van 60 minuten. Gaandeweg evalueren we of er meer of minder sessies nodig zijn, afhankelijk van wat je wil en nodig acht.

Waar?

  • In mijn praktijk, in de natuur, tussen de dieren of indien de situatie er om vraagt op een locatie. Ook kan ik, in overleg met bijv. school, tijdens schooltijden op school komen om daar het kind te ondersteunen.

Tarieven

Kennismaking (telefonisch) gratis

  • Intakegesprek/ eerste kennismaking 60-90 minuten: € 70,-  excl. BTW
  • Coachingssessie: € 65,- per uur,  excl. BTW
  • Geboorte in kaart; dit traject duurt ongeveer 2-3 uur: € 125,- excl. BTW
  • Koffie/ thee uurtje om even te sparren: € 25,- excl. BTW

Kan ik je helpen?

Heb je advies nodig of heb je een vraag?