Lizan Roefs

Wil je meer over me weten?

Check dan een van mijn Social media kanalen.

Een ander in zijn kracht zetten, Dat is waar ik blij van word en waar mijn hart sneller van gaat kloppen.


Het voelt elke keer weer als een voorrecht om een stukje mee te lopen op het levenspad van de ander. Samen met jou gaan bekijken welke antwoorden er binnen in je zitten en welke talenten we kunnen gaan ontdekken. Wonderbaarlijk mooi om daaraan bij te kunnen dragen.


Vanuit mijn eigen ervaringen ben ik me meer gaan verdiepen in de ware ik van de mens.  Waardoor wordt bepaald gedrag veroorzaakt?  Wat maakt dat iedereen anders reageert?


Het begeleiden van kinderen, jongere en hun opvoeders loopt al jaren door mijn arbeidsproces en blijft voor mij een hele interessante doelgroep. Hoe lastig het is als je kind vastloopt, heb ik als moeder zelf ervaren. Mijn 3 kinderen, ieder met hun eigen uitdagingen. Zij hebben, ieder op hun eigen manier ervaren hoe het is om vast te lopen, om niet begrepen te worden en hun eigen pad hierin te zoeken. Het mooiste wat ik ze heb mee kunnen geven is blijf bij jezelf, voel wat je nodig hebt en ontdek wie je bent. Want het mooiste wat je kunt zijn, is jezelf!


‘’Ik gun het ieder kind dat het zichzelf kan en mag zijn.’’


Vanuit mijn achtergrond in de kinderopvang en als praktijkopleider in de zorg ben ik mijn hart gaan volgen en kwam bij de magie van kindercoaching terecht. Daar heb ik de opleiding kinder-opvoedcoach- het verdiepingsjaar en het master jaar gevolgd. Daarnaast volgde ik;

  • De opleiding systemisch coachen
  • Poptalkcoach,
  • Trainer executieve functies,
  • NLP
  • Geboorte in kaart"Ik wil het beste uit de ander naar boven halen, dat is mijn passie. Met en voor kinderen en jongeren werken is het mooiste wat er is.  Ik gun het ieder kind dat het zichzelf kan en mag zijn.


Samen met ouders en kind ga ik op weg om talenten en kwaliteiten tot ontwikkeling te brengen. Ik zorg ervoor dat een kind of jongere zichzelf leert kennen vanuit zijn of haar eigen motivatie."


Leuk als je contact opneemt voor een kennismaking!