Trainingen

Kijken achter het gedrag van het kind

Training op basis van executieve functies, mindset en NLP (neurolinguïstisch programmeren)

Executieve functies zijn vaardigheden die je nodig hebt om zelfstandig te functioneren.

Je gebruikt ze voortdurend in het dagelijks leven en ze zijn continu in ontwikkeling.


Tijdens deze training maak je uitgebreid kennis met executieve functies en leer je hoe je vanuit vertrouwen het gesprek aan kunt gaan om bewustwording en ontwikkeling te creëren.

Bovendien zul je na de training executieve functies in gedrag kunnen herkennen en weet je hoe je ondersteunende materialen kunt inzetten om executieve functies te verbeteren.

Deze training is geschikt voor begeleiding van alle leeftijden, executieve functies blijf je namelijk je hele leven nodig hebben en dus ook verder ontwikkelen. Bij het jonge kind is het erg mooi om hier spelenderwijs mee aan de slag te gaan. Heel mooi om te ervaren dat het kind dit dagelijks onbewust toepast en van daaruit tools mag ontvangen om dit verder te ontwikkelen. 

Vanaf de basisschool kan het bewuster ontwikkeld worden door het kind of de jongeren hier actief mee in te betrekken. Dat maakt dat deze training geschikt is voor vele doelgroepen; ouders, professionals in het onderwijs, de zorg of dienstverlenend als bijv. coach.

Informeer rustig of deze training ook voor jou waardevol kan zijn.

Praktische informatie

Geschikt voor: zorgprofessionals, onderwijsprofessionals en kindercoaches die werken met kinderen van 2-18 jaar en ouders/verzorgers, maar ook voor social workers in begeleiding met volwassenen. 
Duur: 1 dag van 10.00-16.00 uur 
Kosten per persoon: €199,- exclusief BTW
Groepsgrootte: 6-12 personen

Incompany: vraag naar de mogelijkheden

Deze training verzorg ik samen met mijn samenwerkingspartner Manon Arts van Authentalent.