Het familie systeem


Missie: kinderen en jongeren laten zijn wie je bent!

Het is mijn missie om voorbij het gedrag van kinderen te kijken en hun authentieke zelf te leren kennen.

Hoe weet je nu wie je echt bent? Samen met het kind ga ik op zoek naar de kracht van het kind, om van daaruit verder te onderzoeken hoe hij of zij dat verder kan ontwikkelen. 


"Iedereen mag zijn wie hij is, en het mooiste wat je kunt zijn is jezelf"

Een kindercoach inschakelen

Opvoeden is en blijft een hele klus. Je wil het beste voor je kind, maar wat is het beste? Wat heeft jouw kind nodig? En wat heb jij als ouder nodig om je kind te begrijpen?  


Elk kind heeft het recht gezien en begrepen te worden. Daarom is extra ondersteuning en je verhaal delen met een onafhankelijke professional zo fijn.
Samen gaan we aan de slag, zowel bij het kind, de jongere of (samen) met de ouder(s)/ verzorger(s) kan het volgende aan bod komen:


Het kan zinvol zijn om samen naar je geboorte te kijken, welke overtuigingen zijn van daaruit meegenomen.

Of we gaan middels poptalk spelenderwijs ontdekken wie jij bent, wat je kan en wat je wil.

Mogelijk kijken we samen naar je executieve functies, die blijven bij iedereen je hele leven ontwikkelen, het is zo fijn om je daar bewust van te worden.


Ik neem je kind spelenderwijs mee op ontdekkingsreis, het kind krijgt alle ruimte om zelf te ontdekken wat hij of zij nodig heeft. De nadruk ligt tijdens het traject niet op praten, maar juist op doen, luisteren en begrijpen. Zo geven we het kind de regie in handen en kan hij of zij op een andere  manier naar zichzelf leren kijken. 


"Elk kind is uniek, elk kind mag zich ontwikkelen vanuit zijn eigen kracht en mogelijkheden"

Een jongerencoach inschakelen

Vanaf 12 jaar verandert er veel in het leven van kind. De puberteit breekt aan en zaken als presteren op school,  het uiterlijk en social media worden belangrijker.  

Door al deze veranderingen kan het lastig zijn om jezelf te blijven.  Hoe weet je wat je wilt? Wie je bent? En vooral waar jij zelf echt in wil ontwikkelen. Hoe blijf je verbonden met jezelf? 


We staan niet alleen stil bij de jongere als individu, maar ook de rol van hem of haar in het gezin en de relatie met de ouders. De jongere krijgt de regie tijdens het traject: hij of zij bepaalt- met mijn begeleiding- de stip op de horizon.